Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό για διάρρηξη του σπιτιού του έτρεξε και βρέθηκε μπροστά σε δυο ληστές
ΕΛΛΑΔΑ

Ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό για διάρρηξη του σπιτιού του έτρεξε και βρέθηκε μπροστά σε δυο ληστές

Του Πέτρου Καρσιώτη Ειδοποιήθηκε για τον συναγερμό που ηχούσε στο σπίτι του, έτρεξε να δει τι συμβαίνει, αλλά βρήκε τους διαρρήκτες μέσα πέφτοντας θύμα και ληστείας. Με ένα σιδερένιο ρόπαλο τον απείλησαν οι δύο εισβολείς, άρπαξαν τσάντα με χρήματα και διέφυγαν. Δεν πήγαν όμως πολύ μακριά. Μετά από ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος της Κασσάνδρειας, συνελήφθησαν […]

Listeia-sifnos

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ειδοποιήθηκε για τον συναγερμό που ηχούσε στο σπίτι του, έτρεξε να δει τι συμβαίνει, αλλά βρήκε τους διαρρήκτες μέσα πέφτοντας θύμα και ληστείας.

Με ένα σιδερένιο ρόπαλο τον απείλησαν οι δύο εισβολείς, άρπαξαν τσάντα με χρήματα και διέφυγαν. Δεν πήγαν όμως πολύ μακριά.

Μετά από ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος της Κασσάνδρειας, συνελήφθησαν για τη ληστεία δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 34 χρόνων και ένας Γεωργιανός, 37 χρόνων.

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το μεσημέρι της Κυριακής,  σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο 37χρονος και ο 34χρονος, παραβίασαν το  σπίτι  65χρονου και αφαίρεσαν μία τσάντα.

Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον 65χρονο ιδιοκτήτη, που είχε ειδοποιηθεί από σύστημα συναγερμού και αφού τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο διέφυγαν με αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο 40χρονος.

Εντοπίσθηκαν και οι τρεις  τα ξημερώματα  της Δευτέρας και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το  αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις