Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτός είναι ο δράστης της Χαϊδελβέργης: Κατέληξε ο ένας από τους τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο δράστης της Χαϊδελβέργης: Κατέληξε ο ένας από τους τραυματίες

Γερμανός υπήκοος στην ηλικία των 35 είναι ο δράστης που σκόρπισε τον τρόμο χθες Σάββατο στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας όταν έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς. Ο 35χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα όπως αναφέρει η Bild, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως πιθανόν να μην είναι τρομοκρατικά τα κίνητρα της επίθεσης. Στη φωτογραφία που […]

Π

Γερμανός υπήκοος στην ηλικία των 35 είναι ο δράστης που σκόρπισε τον τρόμο χθες Σάββατο στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας όταν έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς.

Ο 35χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα όπως αναφέρει η Bild, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως πιθανόν να μην είναι τρομοκρατικά τα κίνητρα της επίθεσης.

foto-drasdtis-germanhu

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο δράστης στέκεται με ανοιχτά χέρι έξω από το κολυμβητήριο, κρατώντας το μαχαίρι, ενώ λίγο αργότερα πυροβολείται από τους αστυνομικούς.

foto-drasdtis-germanhu2

Ο άντρας πριν πέσει στους πεζούς, ήταν στο κόκκινο φανάρι σταματημένος και ξαφνικά πάτησε απότομα το γκάζι.

Ένας 73χρονος Γερμανός κατέληξε στα τραύματα του, ενώ οι άλλοι δύο, ένας 32χρονος Αυστριακός και μια 29χρονη από τη Βοσνία , έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις