Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Θρίλερ στη Νέα Ορλεάνη: Φορτηγάκι έπεσε πάνω στο πλήθος- 28 τραυματίες (pic- vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Θρίλερ στη Νέα Ορλεάνη: Φορτηγάκι έπεσε πάνω στο πλήθος- 28 τραυματίες (pic- vid)

Εικοσιοκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν οδηγός έπεσε με το φορτηγάκι του στο πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση του Μάρντι Γκρα στη Νέα Ορλεάνη. Οι δώδεκα, ανάμεσα τους κι ένα τετράχρονο παιδάκι, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. At least 4 loaded into ambulances by Endymion parade at Carrollton and Orleans after car hits people. @WWLTV pic.twitter.com/9fhdNH9PT6 — David […]

orleani

Εικοσιοκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν οδηγός έπεσε με το φορτηγάκι του στο πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση του Μάρντι Γκρα στη Νέα Ορλεάνη.

Οι δώδεκα, ανάμεσα τους κι ένα τετράχρονο παιδάκι, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το φορτηγάκι κινείτο στον δρόμο όπου θα διεξαγόταν η παρέλαση όταν ξαφνικά έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και στη συνέχεια στους θεατές.

https://twitter.com/chiIIum/status/835671966942113792

Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, ο 28χρονος οδηγός συνελήφθη και όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

https://twitter.com/chiIIum/status/835675137622040576

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, ενώ το FBI ερευνά την υπόθεση για να προσδιορίσει αν διαπράχθηκε παράβαση των ομοσπονδιακών νόμων.

Σε άλλη παρέλαση, σύμφωνα με τις Αρχές της Νέας Ορλεάνης, το όπλο ενός άνδρα εκπυρσοκρότησε σε χημική τουαλέτα, τραυματίζοντας έναν άνθρωπο.

Ο 28χρονος

odigos-car-new-orleans
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις