Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πώς θα λειτουργήσουν οι αγορές και τα καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα λειτουργήσουν οι αγορές και τα καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές αύριο, Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών. Τα καταστήματα της Αγοράς του Καταναλωτή, στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, στου Ρέντη, θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί της Κυριακής, συνεχόμενα μέχρι την Καθαρά Δευτέρα στις 2 μετά το μεσημέρι. Η […]

newego_LARGE_t_1101_54034504

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές αύριο, Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών.

Τα καταστήματα της Αγοράς του Καταναλωτή, στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, στου Ρέντη, θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί της Κυριακής, συνεχόμενα μέχρι την Καθαρά Δευτέρα στις 2 μετά το μεσημέρι.

Η Βαρβάκειος Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας, θα είναι ανοιχτή από τις 10 το βράδυ της Κυριακής και θα παραμένει σε λειτουργία μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Οι φούρνοι από το πρωί θα περιμένουν τους καταναλωτές για την πώληση λαγάνας.

Η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις υποχρεωτικές αργίες κι έγκειται στον επιχειρηματία αν θα λειτουργήσει ή όχι το κατάστημα του.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις