Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ερωτευμένος για τα καλά ο George Clooney: Η απίστευτη ατάκα στην Amal από τη σκηνή στα βραβεία Cesar (pic-vid)
LIFESTYLE

Ερωτευμένος για τα καλά ο George Clooney: Η απίστευτη ατάκα στην Amal από τη σκηνή στα βραβεία Cesar (pic-vid)

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ανυπόμονοι για τη στιγμή που θα πάρουν στην αγκαλιά τους τα δυο μωράκια τους, εμφανίστηκαν στο Παρίσι ο George Clooney και η Amal Alamuddin Clooney στην απονομή των βραβείων Cesar. Πιασμένοι από το χέρι, φωτογραφήθηκαν άνετοι πλέον, μετά το κρυφτό με τους παπαράτσι. Η πανέμορφη δικηγόρος έλαμπε μέσα στην λευκή […]

amal1

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ανυπόμονοι για τη στιγμή που θα πάρουν στην αγκαλιά τους τα δυο μωράκια τους, εμφανίστηκαν στο Παρίσι ο George Clooney και η Amal Alamuddin Clooney στην απονομή των βραβείων Cesar.

Πιασμένοι από το χέρι, φωτογραφήθηκαν άνετοι πλέον, μετά το κρυφτό με τους παπαράτσι.

Η πανέμορφη δικηγόρος έλαμπε μέσα στην λευκή Versace τουαλέτα της που έδειχνε την κοιλίτσα, ενώ ο ηθοποιός την κοιτούσε με απόλυτη αγάπη.

amal

Ο Clooney, που δεν μπορούμε να χωνέψουμε την αλλαγή του, εξέφρασε τον έρωτα του στην Amal, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του.

amal9

Με μια υπέροχη φράση, κοίταξε τη γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του και είπε: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην νιώθω περήφανος που είμαι σύζυγός σου».

Το ζευγάρι περιμένει τη μεγάλη στιγμή που θα έρθουν τα δίδυμα, μέσα στον Ιούνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις