Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Προκλητικότατος ο Τσαβούσογλου! “Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια, θα το κάναμε”
ΚΟΣΜΟΣ

Προκλητικότατος ο Τσαβούσογλου! “Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια, θα το κάναμε”

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις και απάντησε στον Έλληνα ομόλογο του, αναφέροντας πως “αν η Τουρκία ήθελε να πατήσει στα Ίμια, θα μπορούσε να το κάνει”. Ο Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του απάντησε στα λεγόμενα του Νίκου Κοτζιά ο οποίος, στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι ο αρχηγός των […]

ÂÑÁ×ÏÍÇÓÉÄÅÓ ÉÌÉÁ

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις και απάντησε στον Έλληνα ομόλογο του, αναφέροντας πως “αν η Τουρκία ήθελε να πατήσει στα Ίμια, θα μπορούσε να το κάνει”.

Ο Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του απάντησε στα λεγόμενα του Νίκου Κοτζιά ο οποίος, στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια, θα το είχε κάνει», είπε ο Τσαβούσογλου και συμπλήρωσε με νόημα, αναφερόμενος στην κρίση του 1996 «Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών και την απόφαση να απορριφθεί η έκδοσή τους από τον Άρειο Πάγο. Αυτό, σχολίασε, δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για οκτω τουρκοι αξιωματικοι

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως ο επικεφαλής του κουρδικού PKK «είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις