Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ομπάμα εσύ … σούπερ σταρ! – Η αποθέωση του πρώην Προέδρου (Video)
ΚΟΣΜΟΣ

Ομπάμα εσύ … σούπερ σταρ! – Η αποθέωση του πρώην Προέδρου (Video)

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Μπαράκ Ομπάμα, φορούσε σαγιονάρες στις Παρθένες Νήσους και έκανε kitesurfing με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Τώρα που οι διακοπές του τελείωσαν, ο πρώην πρόεδρος πέρασε μια μέρα στην πόλη της Νέας Υόρκης, άνετος, χαλαρός και εμφανώς ανανεωμένος. Εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν έξω στο δρόμο για να δουν με τα μάτια τους […]

obama

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Μπαράκ Ομπάμα, φορούσε σαγιονάρες στις Παρθένες Νήσους και έκανε kitesurfing με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Τώρα που οι διακοπές του τελείωσαν, ο πρώην πρόεδρος πέρασε μια μέρα στην πόλη της Νέας Υόρκης, άνετος, χαλαρός και εμφανώς ανανεωμένος.

Εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν έξω στο δρόμο για να δουν με τα μάτια τους τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, και ξέσπασαν σε ζητωκραυγές όταν βγήκε από το κτίριο για να μπει στο αυτοκίνητό του. Σαν να ήταν ροκ σταρ, ο Ομπάμα βγήκε ανέμελος, κρατώντας έναν καφέ και φορώντας τα γυαλιά ηλίου του.

Οι κάτοικοι του Big Apple ενθουσιάστηκαν βλέποντας τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής να βγαίνει από το Flatiron Building, κρατώντας στο χέρι του έναν καφέ από τα Starbucks, σαν ένας συνηθισμένος άνθρωπος.

Και φάνηκε να απολαμβάνει δεόντως τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις