Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Κάποιος μου έδωσε 90 δολάρια και μου έδειξε ποιον να αλείψω με λάδι”, λέει η δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ
ΚΟΣΜΟΣ

“Κάποιος μου έδωσε 90 δολάρια και μου έδειξε ποιον να αλείψω με λάδι”, λέει η δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ

Πλέκεται ακόμα περισσότερο το κουβάρι στην υπόθεση της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ, που δηλητηριάστηκε με το ιδιαίτερα επικίνδυνο τοξικό VX, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το πιο επικίνδυνο στον κόσμο.. Η 25χρονη γυναίκα από την Ινδονησία, που άλειψε το πρόσωπο του Ναμ με το φονικό υγρό, επιμένει στην αρχική της κατάθεση, προκαλώντας προβληματισμό στις […]

ImageHandlerF8NEDIGH

Πλέκεται ακόμα περισσότερο το κουβάρι στην υπόθεση της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ, που δηλητηριάστηκε με το ιδιαίτερα επικίνδυνο τοξικό VX, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το πιο επικίνδυνο στον κόσμο..

Η 25χρονη γυναίκα από την Ινδονησία, που άλειψε το πρόσωπο του Ναμ με το φονικό υγρό, επιμένει στην αρχική της κατάθεση, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές.

Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα που κρατείται στη Μαλαισία, «πήρε 90 δολάρια για να κάνει μια φάρσα με baby oil».

Αξιωματούχοι της πρεσβείας της Ινδονησίας ζήτησαν να επισκεφτούν την 25χρονη στις φυλακές στην Κουάλα Λουμπούρ και μίλησαν μαζί της.

Η κατηγορούμενη δήλωσε πως ένας άντρας την πλησίασε και της έδωσε τα χρήματα για να αλείψει το πρόσωπο του «αγνώστου», καθώς επρόκειτο για φάρσα σε ριάλιτι σόου.

Οι Αρχές, μετά τον εντοπισμού του επικίνδυνου χημικού, θα ερευνήσουν το αεροδρόμιο για να δουν αν υπάρχουν τοξικά αέρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις