Πότε θα γράψουν τα παιδιά Πανελλαδικές εξετάσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Πότε θα γράψουν τα παιδιά Πανελλαδικές εξετάσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι πανελλαδικές αρχίζουν στις 6 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και στις 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ). Στα ΓΕΛ οι πανελλαδικές θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου. Για τα ΕΠΑΛ από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου. Για τα ειδικά μαθήματα […]

25.02.2017 | 14:33

Οι πανελλαδικές αρχίζουν στις 6 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και στις 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ).

Στα ΓΕΛ οι πανελλαδικές θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου. Για τα ΕΠΑΛ από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου. Οι πρακτικές δοκιμασίες μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου. Τα  μαθήματα θα τελειώσουν στις 9 Μαΐου. Οι απολυτήριες εξετάσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν στο διάστημα 11-26 Μαΐου 2017.

Οι προαγωγικές εξετάσεις στα λύκεια θα διεξαχθούν στο διάστημα 11 Μαΐου-2 Ιουνίου 2017. Από φέτος προβλέπεται στο τέλος Ιουνίου εξεταστική περίοδος για τους μετεξεταστέους της Γ΄ τάξης αλλά και των υπόλοιπων τάξεων. Ακόμη υπάρχει πρόβλεψη για τρίτη εξεταστική περίοδο στους τελειόφοιτους του λυκείου αρχές Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα συνεχίζονται έως τις 26 Μαΐου. Προβλέπονται και τρεις ημέρες (29-31 Μαΐου), που θα είναι αφιερωμένες στην επανάληψη της διδακτέας ύλης ή/και σε εκδηλώσεις των σχολείων, αλλά και στην παράδοση των ελέγχων. Από την 1η Ιουνίου έως και την 9η Ιουνίου θα διεξαχθούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

Στις 12 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Από τις 13 έως και τις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ενισχυτική διδασκαλία για τους μετεξεταστέους, οι οποίοι θα εξεταστούν στις επαναληπτικές εξετάσεις στις 26 και 27 Ιουνίου.

 

 

Exit mobile version