Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αισιοδοξία Ντομπρόβσκις για την αξιολόγηση: “Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου”
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία Ντομπρόβσκις για την αξιολόγηση: “Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου”

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι δανειστές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι από την πλευρά της, η Κομισιόν θεωρεί εφικτή την […]

ImageHandler.ashx_

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι δανειστές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι από την πλευρά της, η Κομισιόν θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας.

Στάθηκε στην ανάγκη να κρατηθεί εντός τροχιάς το πρόγραμμα και να μην προκληθεί εκ νέου χρηματοοικονομική αστάθεια στην Ελλάδα.

«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές, του θεσμούς, τους δανειστές και από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup (στις 20 Μαρτίου), πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις