Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στη Λεπέν από γυμνόστηθη Femen: Την έβγαλαν σηκωτή τρεις σωματοφύλακες (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στη Λεπέν από γυμνόστηθη Femen: Την έβγαλαν σηκωτή τρεις σωματοφύλακες (video)

Τρεις σωματοφύλακες χρειάστηκαν για να βγάλουν σηκωτή έξω από την αίθουσα, μια γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στη Μαρί Λεπέν. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας της επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου όπου παρέθετε τα επιχειρήματα της για τα σχέδια της που αφορούν στην εξωτερική πολιτική. Ξαφνικά, μέλος της οργάνωσης Femen πετάχτηκε από τη θέση […]

ImageHandler

Τρεις σωματοφύλακες χρειάστηκαν για να βγάλουν σηκωτή έξω από την αίθουσα, μια γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στη Μαρί Λεπέν.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας της επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου όπου παρέθετε τα επιχειρήματα της για τα σχέδια της που αφορούν στην εξωτερική πολιτική.

Ξαφνικά, μέλος της οργάνωσης Femen πετάχτηκε από τη θέση της και αφού έμεινε γυμνόστηθη άρχισε να εξαπολύει επίθεση στη Λεπέν.

«Μαρίν, ψεύτικη φεμινίστρια», φώναζε η έξαλλη γυναίκα.

Οι άντρες της ασφάλειας έβγαλαν σηκωτή τη διαδηλώτρια από την αίθουσα, ενώ η ίδια η οργάνωση συνέχισε την επίθεση με ανάρτηση της στο Facebook: «Τίποτα στο πρόγραμμά της δεν προωθεί τα δικαιώματα των γυναικών. Δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την περαιτέρω ισότητα των φύλων. Η Λεπέν δεν είναι ούτε φεμινίστρια ούτε και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και όμως είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις