Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιταλός έδωσε 17.000 ευρώ για ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλός έδωσε 17.000 ευρώ για ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο πρώην «Καβαλιέρε» για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς στις περιφέρειες της Κεντρικής Ιταλίας. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε πως θα πάρει γεύμα με όποιον πολίτη βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, στα πλαίσια διαδικασίας «διαδικτυακού πλειστηριασμού». Η διαδικτυακή πύλη Charitystars ενημέρωσε το κοινό […]

000000019601233

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο πρώην «Καβαλιέρε» για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς στις περιφέρειες της Κεντρικής Ιταλίας.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε πως θα πάρει γεύμα με όποιον πολίτη βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, στα πλαίσια διαδικασίας «διαδικτυακού πλειστηριασμού».

Η διαδικτυακή πύλη Charitystars ενημέρωσε το κοινό για την ευκαιρία που δίνεται σε έναν τυχερό και όρισε ως ποσό εκκίνησης, τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Κάποιος που ήθελε πολύ να δει από κοντά τον εκκεντρικό Μπερλουσκόνι, έδωσε 17.000 ευρώ και κέρδισε το γεύμα.

Μαζί του, μπορεί να πάρει δύο ακόμη άτομα της επιλογής του.

«Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του ‘Αρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», γράφουν οι Ιταλοί σχολιαστές, υπονοώντας την άστατη ζωή του Ιταλού πολιτικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις