Εξοργιστικό video: Διασώστης δεν βάζει μπροστά το ασθενοφόρο αν δεν πάρει “φακελάκι”

ΚΟΣΜΟΣ

Εξοργιστικό video: Διασώστης δεν βάζει μπροστά το ασθενοφόρο αν δεν πάρει “φακελάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν μπορεί να πιστέψει κάποιος πως ένας διασώστης θα βάλει το χρήμα πάνω από τη ζωή του ασθενούς, όταν η δουλειά του είναι να αγωνιά γι’ αυτόν και να σπεύδει να βοηθήσει. Κι όμως, πέρα από το γεγονός πως είναι γνωστή η ιστορία με τα «φακελάκια» σε όλο τον κόσμο, τα πλάνα που δείχνουν πως […]

24.02.2017 | 10:05

Δεν μπορεί να πιστέψει κάποιος πως ένας διασώστης θα βάλει το χρήμα πάνω από τη ζωή του ασθενούς, όταν η δουλειά του είναι να αγωνιά γι’ αυτόν και να σπεύδει να βοηθήσει.

Κι όμως, πέρα από το γεγονός πως είναι γνωστή η ιστορία με τα «φακελάκια» σε όλο τον κόσμο, τα πλάνα που δείχνουν πως ένας διασώστης δεν βάζει μπροστά το ασθενοφόρο αν δεν «τα πάρει», είναι άκρως εξοργιστικά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Γκουανγκζού της Κίνας στις 19 Φεβρουαρίου και καταγράφηκε από την κόρη του ασθενούς που σκέφτηκε από την αρχή να το κάνει με σκοπό την καταγγελία.

Ο πατέρας της γυναίκας ήταν πολύ άρρωστος και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο νοσοκομείο, όμως το ασθενοφόρο δεν ξεκινούσε.

Ο σύντροφος της κοπέλας που ήταν παρών, έδωσε 200 γιεν στον διασώστη για να μεταφερθεί γρήγορα ο ασθενής, όμως ο δράστης, πιθανόν να έχει μεγάλο μπελά.

Exit mobile version