Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προκλητική τουρκική “επίθεση” στην σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκλητική τουρκική “επίθεση” στην σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook

Λίγα λεπτά μετά την κλήρωση του ζευγαριού, Τούρκοι οπαδοί “επιτέθηκαν” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προτάσσοντας τον εθνικισμό. Μάλιστα η επίθεση περιελάμβανε και το… google translate Η αντίδραση ήρθε άμεσα από φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο, καθώς υπήρξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να απαντήσουν […]

Καταγραφή

Λίγα λεπτά μετά την κλήρωση του ζευγαριού, Τούρκοι οπαδοί “επιτέθηκαν” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προτάσσοντας τον εθνικισμό.

Μάλιστα η επίθεση περιελάμβανε και το… google translate

Η αντίδραση ήρθε άμεσα από φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο, καθώς υπήρξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να απαντήσουν στους Τούρκους “εισβολείς”.

Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς το οργισμένο ύφος των απαντήσεων που δέχθηκαν οι Τούρκοι, οι οποίο επιμένουν να ποστάρουν ξανά και ξανά τα απειλητικά τους μηνύματα, παρά τις προσπάθειες των διαχειριστών της σελίδας να σβήσουν τα σχόλια, μπλοκάροντας παράλληλα τους χρήστες – “εισβολείς”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις