Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 46χρονος Έλληνας ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 46χρονος Έλληνας ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Ύστερα από έφοδο της αστυνομίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών μέσω του αερολιμένα “Μακεδονία”. Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς είναι ηγετικός στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που είχε ως κύρια δραστηριότητα την μεταφορά ναρκωτικών από την Βουλγαρία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες […]

Ύστερα από έφοδο της αστυνομίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών μέσω του αερολιμένα “Μακεδονία”.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς είναι ηγετικός στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που είχε ως κύρια δραστηριότητα την μεταφορά ναρκωτικών από την Βουλγαρία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 46χρονος παραλάμβανε τα ναρκωτικά από την Βουλγαρία και ύστερα μέσω αεροπορικών εταιρειών τα έστελνε από την Θεσσαλονίκη στην Κρήτη, εντός χαρτοκιβωτίου.

Εντός του χαρτοκιβωτίου τοποθετούσε ενισχυτή ήχου τον οποίο και δήλωσε ως το περιεχόμενο της μεταφοράς. Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατασχέθηκαν δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 311 γραμ., 240 ευρώ σε μετρητά, κινητά τηλέφωνα και δύο αεροπορικά εισιτήρια. Επίσης βρέθηκε και ένα χαρτοκιβώτιο που περιείχε έναν ενισχυτή ήχου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις