Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεβέντης: “Είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεβέντης: “Είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα”

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές σημειώνοντας πως “η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές”, ενώ πρόσθεσε πως “είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα”. Παράλληλα υποστήριξε πως οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κοινοβουλευτική […]

λεβεντησ

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές σημειώνοντας πως “η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές”, ενώ πρόσθεσε πως “είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα”.

Παράλληλα υποστήριξε πως οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ισχυρίστηκε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του έχει πει πως αν και υπάρχουν διαφορές οι ΑΝΕΛ στην βουλή ψηφίζουν τις κυβερνητικές προτάσεις.

Επιπρόσθετα εκτίμησε πως το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται περίπου στο 15% και των ΑΝΕΛ στο 1,5%. Ενώ σε ερώτηση αν προτίθεται να συνεργαστεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν το απέκλεισε, με τον όρο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα δεχθεί τους όρους που θα θέσει η Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις