Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Η Τουρκία κατασκευάζει ψεύτικα μιντιακά γεγονότα (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: Η Τουρκία κατασκευάζει ψεύτικα μιντιακά γεγονότα (video)

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα σημειώνοντας πως η Τουρκία επιδίδεται σε ένα μιντιακό πόλεμο για γεγονότα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Ειδικότερα σημείωσε “Χθες ήμουνα με τους αρχηγούς και τον επίτροπο, όταν εμφανίστηκε η φήμη για πτώση ελικοπτέρου, ενώ δεν είχε γίνει ούτε πτήση. Προχθές έπαιζε […]

kammenos_1_0

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα σημειώνοντας πως η Τουρκία επιδίδεται σε ένα μιντιακό πόλεμο για γεγονότα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Ειδικότερα σημείωσε “Χθες ήμουνα με τους αρχηγούς και τον επίτροπο, όταν εμφανίστηκε η φήμη για πτώση ελικοπτέρου, ενώ δεν είχε γίνει ούτε πτήση. Προχθές έπαιζε βίντεο όπου φαινόταν τουρκικό σκάφος να δένει στα Ίμια, ενώ το νησί δεν ήταν καν τα Ίμια”.

Ταυτόχρονα δήλωσε πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι απόλυτα έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πιθανή πρόκληση από την τουρκική πλευρά. Σε ότι αφορά στο αίτημα ασύλου που κατέθεσαν εχθές οι δύο Τούρκοι κομάντο ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως ” η δικαστική εξουσία είναι αυτή που θα αποφασίσει την έκδοση ή όχι οποιουδήποτε”.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη , σημείωσε πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με  κανέναν. “Όποιον κύριο Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας, τον μπλοκάρουμε”. Ενώ σε ερώτηση αν το θέμα συζητήθηκε με τον πρωθυπουργό απάντησε πως “Με τον πρωθυπουργό έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε. Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικών. Ο κ. Φίλης ήρθε σε σύγκρουση και με τον ποντιακό ελληνισμό και με την εκκλησία, ο πρωθυπουργός έλυσε το θέμα πριν χρειαστεί να κινηθούμε. Όσοι ονειρεύονται την λήξη της συνεργασίας μας θα πρέπει να συνεχίσουν μέχρι το 2019 και ίσως το 2023”.

Σε ότι αφορά στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές τόνισε πως εμπιστεύεται τόσο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και τον κ. Χουλιαράκη. Αλλά και το σύνολο της διαπραγματευτικής ομάδας αλλά και τον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο :

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις