Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ξέσπασε η Βίκυ Σταμάτη! «Ο Άκης ζει σε ένα κολαστήριο – Μας εκδικούνται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε η Βίκυ Σταμάτη! «Ο Άκης ζει σε ένα κολαστήριο – Μας εκδικούνται»

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha για την άσχημη κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού. «Η κατάσταση του Άκη είναι σε απόλυτο κίνδυνο, ακροβατεί και παλεύει. Ζει σε ένα κολαστήριο… είναι χειρότερο από κόλαση. Ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Εγώ και ο γιος μας είμαστε το μοναδικό […]

1920050_b2

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha για την άσχημη κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού.

«Η κατάσταση του Άκη είναι σε απόλυτο κίνδυνο, ακροβατεί και παλεύει. Ζει σε ένα κολαστήριο… είναι χειρότερο από κόλαση. Ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Εγώ και ο γιος μας είμαστε το μοναδικό κομμάτι που τον νοιαζόμαστε.

Εκδιώχθηκε από το Αττικό νοσοκομείο με ανοιχτές πληγές ακόμη στα πόδια του. Στον Κορυδαλλό βρίσκεται για ώρες σε ένα ιατρείο με ανοιχτά τραύματα όπου του παρέχονται κατοχικά μέσα για την περίθαλψή του.

«Μας εκδικούνται, είναι το μόνο βέβαιο» δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη για όσα συνέβησαν με την ίδια και όσα συμβαίνουν με τον σύζυγό της. «Ακόμα και οι τοίχοι το γνωρίζουν πως υπάρχει εκλεκτική συγγένεια συμφερόντων με στόχο την διάλυση της οικογένειάς μου και την απομάκρυνση του Άκη Τσοχατζόπουλου από την ίδια τη ζωή. Νομίζω ότι έχω γίνει σαφής» τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις