Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο Πρωθυπουργός και η Κρίστιν Λαγκάρντ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, μάλιστα το γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις και εν συνεχεία το επιβεβαίωσε και η Αθήνα. Ο Αλέξης Τσίπρας και Κριστίν Λαγκάρντ συνομίλησαν το βράδυ της Τρίτης και συμφώνησαν πως “ΔΝΤ και Ελλάδα έκαναν βήματα” που σχετίζονται με το “μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο με την αλλαγή […]

23.02.2017 | 19:01

Ο Πρωθυπουργός και η Κρίστιν Λαγκάρντ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, μάλιστα το γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις και εν συνεχεία το επιβεβαίωσε και η Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και Κριστίν Λαγκάρντ συνομίλησαν το βράδυ της Τρίτης και συμφώνησαν πως “ΔΝΤ και Ελλάδα έκαναν βήματα” που σχετίζονται με το “μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο με την αλλαγή μείγματος”, ώστε να κλείσει η συμφωνία και πως “πρέπει να δοθεί λύση και για το χρέος”.

Επιμένουν και οι δύο στις θέσεις τους

Όπως μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την επικεφαλής του ΔΝΤ και συζήτησε το ελληνικό ζήτημα προωθώντας μια πολιτική συζήτηση. Η συνομιλία έγινε σε καλό κλίμα, με την Λαγκάρντ να φέρεται πως έδειξε κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση. Ωστόσο, επέμεινε στις θέσεις της και στην τήρηση των κανόνων του Ταμείου. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και η Κριστίν Λαγκάρντ δεν υποχώρησαν από τις θέσεις τους.

Exit mobile version