Το στέμμα της Λετίσια έχασε τη λάμψη του μπροστά στην πανέμορφη Πρώτη Κυρία της Αργεντινής (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το στέμμα της Λετίσια έχασε τη λάμψη του μπροστά στην πανέμορφη Πρώτη Κυρία της Αργεντινής (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αν και η Λετίσια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στον πολιτικό χώρο, όταν βρέθηκε δίπλα της η σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής, είδαμε μία πολύ πιο εκθαμβωτική παρουσία. Η Τζουλιάνα Αουάντα, κυρία Προέδρου, εμφανίστηκε με τον Μαουρίτσιο Μάκρι , στο επίσημο δείπνο που τους παρέθεσαν οι βασιλιάδες της Ισπανίας. Η πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα σε […]

23.02.2017 | 11:15

Αν και η Λετίσια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στον πολιτικό χώρο, όταν βρέθηκε δίπλα της η σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής, είδαμε μία πολύ πιο εκθαμβωτική παρουσία.

Η Τζουλιάνα Αουάντα, κυρία Προέδρου, εμφανίστηκε με τον Μαουρίτσιο Μάκρι , στο επίσημο δείπνο που τους παρέθεσαν οι βασιλιάδες της Ισπανίας.

Η πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα σε παστέλ και ο κότσος που έδειχνε το υπέροχο πρόσωπο της, επισκίαζε την Λετίσια που επέλεξε ένα κλασσικό βελούδινο φόρεμα σε μαύρο χρώμα.

Το στέμμα της Λετίσια, δεν μπορούσε να κλέψει τη λάμψη από το χαμόγελο της Πρώτης Κυρίας της Αργεντινής, που έμοιαζε σαν πραγματική βασίλισσα.

Η 41χρονη Τζουλιάνα Αουάντα, που έχει κάνει τις σπουδές της στην Οξφόρδη, έχει δύο παιδιά και έχει σχολιαστεί πολύ, για τις καυτές δηλώσεις περί σεξουαλικής ζωής με τον σύζυγο της, αλλά και τις αναρτήσεις της στο Instagram, που προβάλλουν τον έντονο έρωτα τους.

 

Exit mobile version