Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν τον γνωστό δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν τον γνωστό δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα

Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο γνωστός δικηγόρος Άδωνις Κουλιούφας από πελάτη του, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι. Ο 76χρονος δράστης, που έχασε στην υπόθεση που είχε αναλάβει το θύμα, εισέβαλε στο γραφείο του δικηγόρου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 και τον πυροβόλησε, ενώ αμέσως παραδόθηκε στην αστυνομία. […]

ImageHandler

Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο γνωστός δικηγόρος Άδωνις Κουλιούφας από πελάτη του, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι.

Ο 76χρονος δράστης, που έχασε στην υπόθεση που είχε αναλάβει το θύμα, εισέβαλε στο γραφείο του δικηγόρου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 και τον πυροβόλησε, ενώ αμέσως παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Σωτήρη Ραμνιοδόπουλο που διατηρεί γραφείο δίπλα από του κ. Κουλιούφα, ο δράστης ακουγόταν να απειλεί μέρες τώρα τον δικηγόρο του, εξαιτίας της χαμένης υπόθεσης.

Ο 76χροος, όπως υποστηρίζει η συνεργάτης του θύματος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Άδωνις Κουλιούφας, που πρόσφατα εκπροσωπούσε τον σύζυγο της Ανθής Λινιάρδου που κατηγορείται για την δολοφονία της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις