Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ηράκλειο: Ορθοπεδικός αποπλάνησε 12χρονη- Ανατριχιάζει η κατάθεση της
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ορθοπεδικός αποπλάνησε 12χρονη- Ανατριχιάζει η κατάθεση της

Ασύλληπτα είναι τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία ενός 12χρονου κοριτσιού, που επισκέφτηκε τον ορθοπεδικό, για να βάλει νάρθηκα λόγω θωρακικής σκολίωσης ενώ θα έπρεπε όπως υποστήριζε ο γιατρός, να κάνει και τη θεραπεία που ονόμασε «ρεύματα». Για τη μέθοδο αυτή, ο ορθοπεδικός είπε στην ανήλικη να κάτσει με συγκεκριμένο τρόπο στην καρέκλα, να γδυθεί από […]

sok-apo-dyo-ypotheseis-sexoualikis-kakopoiisis-paidion

Ασύλληπτα είναι τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία ενός 12χρονου κοριτσιού, που επισκέφτηκε τον ορθοπεδικό, για να βάλει νάρθηκα λόγω θωρακικής σκολίωσης ενώ θα έπρεπε όπως υποστήριζε ο γιατρός, να κάνει και τη θεραπεία που ονόμασε «ρεύματα».

Για τη μέθοδο αυτή, ο ορθοπεδικός είπε στην ανήλικη να κάτσει με συγκεκριμένο τρόπο στην καρέκλα, να γδυθεί από την πάνω πλευρά και να κατεβάσει λίγο το παντελόνι. Τα μάτια της θα έπρεπε να είναι καλυμμένα και στο στόμα της θα βάλει ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για να βοηθά την αναπνοή.

Το κορίτσι ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού, όσο η μητέρα του περίμενε στο γραφείο.

Ο γιατρός έδειξε το γάντι στην 12χρονη, κι ενώ της ζήτησε να κλείσει τα μάτια, έβαλε στο στόμα της το πέος του.

Τις φρικτές αποκαλύψεις για το συμβάν, της έκανε η ανήλικη στην αδερφή της και στη συνέχεια στη μητέρα της που έπαθε σοκ.

«Το ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε την προαναφερόμενη πράξη προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης τόσο κατά την προκαταρκτική εξέταση και την κύρια ανάκριση, στις οποίες αυτή περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε η δήθεν θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε ο κατηγορούμενος και υπογραμμίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το φουσκωμένο γάντι που της είχε επιδείξει ο κατηγορούμενος πριν να κλείσει τα μάτια της δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο που της έβαλε στο στόμα αφού όταν άνοιξε τα μάτια είδε ανέπαφο το γάντι εκεί που αρχικά ήταν τοποθετημένο και μάλιστα το δοκίμασε, βάζοντας το στόμα της, οπότε και διαπίστωσε τη διαφορά» αναφέρεται στο βούλευμα.

Η νοητική κατάσταση του κοριτσιού είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ από το τραγικό περιστατικό και μετά, σύμφωνα με το βούλευμα, παρουσιάζει συναίσθημα ήπια αγχώδες με καταθλιπτικόμορφα στοιχεία.

Γνωστός ορθοπεδικός ιατρός, κατέθεσε πως στην συγκεκριμένη θεραπεία, που ονομάζεται «ηλεκτροθεραπεία», δεν χρειάζεται το κλείσιμο ματιών, ούτε και κάποια ρύθμιση της αναπνοής.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίνα Παναγιωτάκη, αναφέρει: «Υποβάλλαμε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του κατηγορούμενου για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και αναμένουμε την εκδίκαση της υποθέσεως από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στην παρούσα φάση περιορίζομαι να δηλώσω ότι: «Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά». Το μάτι της Δικαιοσύνης όλα τα βλέπει!».

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και θα μιλήσει στο ακροατήριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις