Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε πέντε ένοπλους και αστυνομικούς μετά από διάρρηξη στο Μαρούσι
ΕΛΛΑΔΑ

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε πέντε ένοπλους και αστυνομικούς μετά από διάρρηξη στο Μαρούσι

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης από περιπολικό της ΄Αμεσης Δράσης,  πέντε ενόπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαρρήξει κατάστημα ψιλικών στο Μαρούσι. Η αστυνομία έφτασε πριν προλάβουν να φύγουν οι δράστες Οι πέντε κακοποιοί,  διέρρηξαν κατάστημα ψιλικών, στην οδό Άρεως 26, στην περιοχή, παίρνοντας πακέτα με τσιγάρα, καθώς […]

7520c8e51bc8ec0011569ba29e5311d4_XL

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης από περιπολικό της ΄Αμεσης Δράσης,  πέντε ενόπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαρρήξει κατάστημα ψιλικών στο Μαρούσι.

Η αστυνομία έφτασε πριν προλάβουν να φύγουν οι δράστες

Οι πέντε κακοποιοί,  διέρρηξαν κατάστημα ψιλικών, στην οδό Άρεως 26, στην περιοχή, παίρνοντας πακέτα με τσιγάρα, καθώς και όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Οσο οι κακοποιοί βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός   και στο σημείο έφτασαν οι ιδιοκτήτες, καθώς και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό.

Προσπάθησαν να διαφύγουν με μεγάλη ταχύτητα

Μόλις οι ένοπλοι κουκουλοφόροι, που έχουν εξαπολύσει και άλλες παρόμοιες ληστρικές επιδρομές,  είδαν τους αστυνομικούς, επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν  με μεγάλη ταχύτητα.

Ταυτόχρονα, βλέποντας ότι τους ακολουθούσε το περιπολικό,  πυροβόλησαν  κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Εγκατέλειψαν το ΙΧ – Ψάχνουν αποτυπώματα οι Αρχές

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το ένα όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο, στην οδό Ομήρου 14 στην Πεύκη.

Από εκεί μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι θα βρουν αποτυπώματα τα οποία θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των μελών της επικίνδυνης συμμορίας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις