Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεχίζουν τις προκλήσεις! Τουρκικό ελικόπτερο εκτέλεσε χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν τις προκλήσεις! Τουρκικό ελικόπτερο εκτέλεσε χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια

Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής εκτέλεσε σήμερα δύο χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Ίμια και παρέμεινε στην περιοχή για περίπου 15 λεπτά. Αρχικά οι πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής κατέπεσε στην περιοχή κοντά στα Ιμια. Ωστόσο, λίγο αργότερα διόρθωσαν τα ρεπορτάζ τους, αναφέροντας ότι το ελικόπτερο εκτέλεσε χαμηλές πτήσεις επάνω από […]

6c7fafb391942fbf56e5ba55a0a7bb6d_506777

Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής εκτέλεσε σήμερα δύο χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Ίμια και παρέμεινε στην περιοχή για περίπου 15 λεπτά.

Αρχικά οι πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής κατέπεσε στην περιοχή κοντά στα Ιμια.

Ωστόσο, λίγο αργότερα διόρθωσαν τα ρεπορτάζ τους, αναφέροντας ότι το ελικόπτερο εκτέλεσε χαμηλές πτήσεις επάνω από τις ελληνικές βραχονησίδες. Στις αρχικές αναφορές τους, το ελικόπτερο τη τουρκικής ακτοφυλακής έχασε ύψος και συνετρίβη στην θάλασσα. Όμως, κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, όπως διαβεβαίωναν από την πρώτη στιγμή το Κέντρο Επιχειρήσεων του ελληνικού Υπ. Άμυνας όσο και του Λιμενικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις