Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ: Να έρθουν Τσακαλώτος-Χουλιαράκης στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για το Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: Να έρθουν Τσακαλώτος-Χουλιαράκης στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για το Eurogroup

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητά την σύγκληση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής με την ταυτόχρονη παρουσία σε αυτή των Ευκλείδη Τσακαλώτου  και Γιώργου Χουλιαράκη ώστε να ενημερώσουν το κοινοβούλιο για το τι ακριβώς αποφασίσθηκε στο πρόσφατο Eurogroup. Το εν λόγω αίτημα κατατέθηκε επίσημα από τον Βασίλη Κικίλια το μεσημέρι της Πέμπτης. “Η […]

νδ 5

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητά την σύγκληση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής με την ταυτόχρονη παρουσία σε αυτή των Ευκλείδη Τσακαλώτου  και Γιώργου Χουλιαράκη ώστε να ενημερώσουν το κοινοβούλιο για το τι ακριβώς αποφασίσθηκε στο πρόσφατο Eurogroup. Το εν λόγω αίτημα κατατέθηκε επίσημα από τον Βασίλη Κικίλια το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κυβέρνηση σε δύο χρόνια έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε εγκαίρως να κλείσει η αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι δεν θα είχαμε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν θα πλήρωναν οι συμπολίτες το κόστος της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης”, δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Περαιτέρω σημείωσε “Την αποκλειστική ευθύνη για την τύχη της αξιολόγησης το σύνολο των μέτρων και τις συνέπειες τους φέρνει ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνηση και οι βουλευτές του.Αν το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές πέρσι τον Μάρτιο είχε γίνει δεκτό η χώρα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι είναι σήμερα”.

“Δυστυχώς το σύνολο των δυσμενών επιπτώσεων της πολιτικής διαπραγμάτευσης των Τσίπρα-Καμμένου δεν έχει ακόμα διαφανεί” υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις