Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ για Τσακαλώτο: Να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις αποφάσεις του Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ για Τσακαλώτο: Να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις αποφάσεις του Eurogroup

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup της 20ης Φλεβάρη με τους δανειστές. Η απάντηση του κ. Τσακαλώτου που ήρθε με την χρησιμοποίηση μιας ρήσης του Αμερικανού συγγραφέα Μάρκ Τουέιν , η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της τονίζει […]

νδ

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup της 20ης Φλεβάρη με τους δανειστές.

Η απάντηση του κ. Τσακαλώτου που ήρθε με την χρησιμοποίηση μιας ρήσης του Αμερικανού συγγραφέα Μάρκ Τουέιν , η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της τονίζει για τον υπουργό Οικονομικών “Να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.Για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας”.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας :


“Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.
Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας”. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις