Λοβέρδος: “Να φύγουμε όλοι από τη Βουλή, να ψηφίσουν τα μέτρα μόνοι τους”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: “Να φύγουμε όλοι από τη Βουλή, να ψηφίσουν τα μέτρα μόνοι τους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σίγουρος πως το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν πρόκειται να επιτευχθεί μέσα στον ερχόμενο μήνα, αλλά τον Μάη, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρότεινε την αποχώρηση όλου του αντιπολιτευτικού βουλευτικού σώματος, την ημέρα που θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα. Όπως είπε, «να μείνουν μόνοι τους οι 153». […]

22.02.2017 | 11:14

Σίγουρος πως το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν πρόκειται να επιτευχθεί μέσα στον ερχόμενο μήνα, αλλά τον Μάη, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρότεινε την αποχώρηση όλου του αντιπολιτευτικού βουλευτικού σώματος, την ημέρα που θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα. Όπως είπε, «να μείνουν μόνοι τους οι 153».

«Όχι παιχνίδια με εμάς, φτάνει πια με τα παιχνίδια».

«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό,τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια… Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει “νικήσαμε”, δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει “νικάμε”. Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Exit mobile version