Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γαλλία : Φιγιόν – Λεπέν, δίνουν μάχη “σώμα με σώμα” σε νέα δημοσκόπηση
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία : Φιγιόν – Λεπέν, δίνουν μάχη “σώμα με σώμα” σε νέα δημοσκόπηση

Ο ηγέτης της Γαλλικής δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν καταγράφεται στην δεύτερη θέση σε δημοσκόπηση του του δικτύου BFMTV, με τη Μαρίν Λεπέν να παραμένει στην πρώτη.  Μετά το σκάνδαλο Penelopegate, ο Φιγιόν, κάνει ένα σημαντικό comeback εκτοπίζοντας τον Εμανουέλ Μακρόν από την δεύτερη θέση που το τελευταίο διάστημα είχε παγιωθεί σε αυτή, όπως έδειχναν αρκετές δημοσκοπήσεις. Με βάση […]

φιγιον

Ο ηγέτης της Γαλλικής δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν καταγράφεται στην δεύτερη θέση σε δημοσκόπηση του του δικτύου BFMTV, με τη Μαρίν Λεπέν να παραμένει στην πρώτη. 

Μετά το σκάνδαλο Penelopegate, ο Φιγιόν, κάνει ένα σημαντικό comeback εκτοπίζοντας τον Εμανουέλ Μακρόν από την δεύτερη θέση που το τελευταίο διάστημα είχε παγιωθεί σε αυτή, όπως έδειχναν αρκετές δημοσκοπήσεις.

Με βάση την εν λόγω δημοσκόπηση η Λεπέν βρίσκεται στο 27%, ο Φιγιόν στο 20%, ο Μακρόν στο 17%, ο Μπενουά Αμόν, υποψήφιος των Σοσιαλιστών όπως και ο ηγέτης της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν 12%.   

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των δύο ντιμπέιτ που τελικά θα διεξαχθούν, στις 20 Μαρτίου και στις 20 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι και η Μαρίν Λεπέν έχει και αυτή “μπλεξίματα” καθώς ερευνάται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΕ για το σκάνδαλο με βοηθούς της που πληρώνονταν με κονδύλια από τις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις