Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο! Δεκαεφτάχρονος ξύπνησε λίγο πριν την κηδεία του
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Δεκαεφτάχρονος ξύπνησε λίγο πριν την κηδεία του

Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ η οικογένεια του 17χρονου παιδιού στην Ινδία, που ξύπνησε λίγο πριν θάψουν το κορμί του. Ο Kumar Marewad από το χωριό Managuindi, νοσηλευόταν σε τραγική κατάσταση ύστερα από άγρια επίθεση που δέχτηκε από σκυλί. Ενώ τα πράγματα χειροτέρευαν με τη λοίμωξη να έχει τσακίσει τον οργανισμό του, η […]

4144561

Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ η οικογένεια του 17χρονου παιδιού στην Ινδία, που ξύπνησε λίγο πριν θάψουν το κορμί του.

Ο Kumar Marewad από το χωριό Managuindi, νοσηλευόταν σε τραγική κατάσταση ύστερα από άγρια επίθεση που δέχτηκε από σκυλί. Ενώ τα πράγματα χειροτέρευαν με τη λοίμωξη να έχει τσακίσει τον οργανισμό του, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να τον αποσυνδέσει, και παρέδωσε το πτώμα στην οικογένεια του.

Συγγενής του 17χρονου μίλησε στους Times of India: «Αποφασίσαμε να τον πάμε στο σπίτι μας όταν οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν πολύ μικρές όταν θα αποσυνέδεαν τη μηχανική υποστήριξη».

Βυθισμένοι στον πόνο οι δικοί του άνθρωποι, ετοίμασαν την κηδεία και ετοιμάστηκαν για το τελευταίο αντίο.

Λίγο πριν φτάσουν στην εκκλησία, ο 17χρονος άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε συμπτώματα υπέρπνοιας.

Αναστατωμένοι και ευχάριστα σοκαρισμένοι όλοι, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

«Υποψιαζόμαστε πως πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, λοίμωξη που προκλήθηκε από το δάγκωμα του σκύλου» εξήγησε ένας από τους γιατρούς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις