Αγανακτισμένη λογοθεραπεύτρια σε Πολάκη: “Τι θέλετε; Να γλείφουμε τους υπουργούς;”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανακτισμένη λογοθεραπεύτρια σε Πολάκη: “Τι θέλετε; Να γλείφουμε τους υπουργούς;”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και μία λογοθεραπεύτρια, με αφορμή τις περικοπές στα κονδύλια για τη φοίτηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ο κ. Πολάκης, βρέθηκε χθες σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στον Βύρωνα και αντιμετώπισε την αγανάκτηση των λογοθεραπευτών αλλά και των γονέων παιδιών ΑΜΕΑ που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Όταν ο αναπληρωτής υπουργός […]

22.02.2017 | 08:55

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και μία λογοθεραπεύτρια, με αφορμή τις περικοπές στα κονδύλια για τη φοίτηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ο κ. Πολάκης, βρέθηκε χθες σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στον Βύρωνα και αντιμετώπισε την αγανάκτηση των λογοθεραπευτών αλλά και των γονέων παιδιών ΑΜΕΑ που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έριξε τα βέλη του στις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων για την παρούσα κατάσταση, μία λογοθεραπεύτρια αντέδρασε, καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις για την τραγική εξέλιξη στην φοίτηση αυτών των παιδιών.

«Έχω το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας το 2015, 1η Ιουλίου του 2015», είπε έξαλλη η λογοθεραπεύτρια.

Η απάντηση του κ. Πολάκη ήταν η εξής: «Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε», με την αγανακτισμένη εργαζόμενη να λέει: «Συνεχίζεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμώ και το δικό σας έργο. Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τι θέλετε, τι θέλετε κύριε; Θέλετε ανθρώπους που να γλείφουν τους υπουργούς;».

«Θα αλλάξει το παραμύθι αυτό, αυτό θα γίνει, λοιπόν, οπότε, επειδή, προσέξτε, εμείς δεν πέσαμε τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει και θα δώσουμε μία δίκαιη λύση», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

Λίγο αργότερα, σχολίασε την εκδήλωση στο Facebook:

Exit mobile version