Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο κορυφαίος “ορειβάτης του Έβερεστ” Κώστας Τσιβελέκας (photos)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο κορυφαίος “ορειβάτης του Έβερεστ” Κώστας Τσιβελέκας (photos)

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη ο Κώστας Τσιβελέκας, νικημένος από τον καρκίνο στα 67 του χρόνια. Ένας από τους κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες ορειβάτες, που κατάφερε να φέρει εις πέρας 13 αποστολές στα Ιμαλάια, ενώ ο ίδιος συμμετείχε σε 37 χωρίς να χάσει ορειβάτη. Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος του οποίου ήταν ιδρυτής και πρόεδρος, […]

tsiv

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη ο Κώστας Τσιβελέκας, νικημένος από τον καρκίνο στα 67 του χρόνια.

Ένας από τους κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες ορειβάτες, που κατάφερε να φέρει εις πέρας 13 αποστολές στα Ιμαλάια, ενώ ο ίδιος συμμετείχε σε 37 χωρίς να χάσει ορειβάτη.

dec6b6a3-e960-4d26-ad8d-1014bd807704-1487696195

Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος του οποίου ήταν ιδρυτής και πρόεδρος, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του:

«Ο Κώστας Τσιβελέκας έκανε το τελευταίο διάστημα την πιο επίπονη ανάβαση της ζωής του μαχόμενος με το γνωστό σθένος του με την επάρατη νόσο. Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος αποχαιρετά τον ιδρυτή του, τον πρόεδρο του, τον πρωτοπόρο της Ελληνικής ορειβασίας στις κορυφές των 8.000 μέτρων, τον άνθρωπο που έφερε στα βουνά τόσους νέους ορειβάτες, τον φίλο Κώστα. Έμεινε για πάντα ψηλά, όπως είναι η ευχή που συχνά δίνουμε μεταξύ μας στον ΑΟΣ που αγάπησε. Tην Τετάρτη 22/02/2017 στις 16.30 το απόγευμα θα γίνει η πολιτική κηδεία στο κοιμητήριo Αγίου Βασιλείου Περιστερίου».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα από το νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

tzivelekas5

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις