Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο George Clooney μίλησε! “Ο Belmondo έγινε πατέρας στα 70. Αυτό σκέφτομαι και νιώθω καλύτερα” (video)
LIFESTYLE

Ο George Clooney μίλησε! “Ο Belmondo έγινε πατέρας στα 70. Αυτό σκέφτομαι και νιώθω καλύτερα” (video)

Για πρώτη φορά ο γοητευτικός George Clooney μιλά με απόλυτη τρυφερότητα αλλά και χιούμορ για το πιο όμορφο νέο της ζωής του. Τον ερχομό των παιδιών του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Laurent Weil και στο πρόγραμμα τις γαλλικής τηλεόρασης «Rencontres de Cinema», φανερά συγκινημένος, ο άντρας που λατρεύουν οι γυναίκες της υφηλίου, είπε: […]

ImageHandler

Για πρώτη φορά ο γοητευτικός George Clooney μιλά με απόλυτη τρυφερότητα αλλά και χιούμορ για το πιο όμορφο νέο της ζωής του. Τον ερχομό των παιδιών του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Laurent Weil και στο πρόγραμμα τις γαλλικής τηλεόρασης «Rencontres de Cinema», φανερά συγκινημένος, ο άντρας που λατρεύουν οι γυναίκες της υφηλίου, είπε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη».

Όσο για την αντίδραση των δικών του ανθρώπων, ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε πως  «στην αρχή ήταν πολύ ήσυχοι και στη συνέχεια έκαναν με φωνή τους κλάματα μωρών! Και γελάσαμε όλοι!».

Επιστρατεύοντας το χιούμορ του, ο Clooney αναφέρθηκε στον 89χρονο Γάλλος σκηνοθέτη, Jean-Paul Belmondo, που έγινε πατέρας από τη δεύτερη σύζυγό του, Nathalie Tardivel, στην ηλικία των 70 ετών.

«Έτσι αισθάνομαι καλύτερα για το γεγονός ότι θα γίνω πατέρας στα 56 μου χρόνια. Όσο χρονών θα είμαι όταν έρθει η στιγμή!», τόνισε ο George Clooney.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις