Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκαριστικό video: Η πανέμορφη Τζολί και τα παιδιά της τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό video: Η πανέμορφη Τζολί και τα παιδιά της τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες

Όσο όμορφη είναι η Αντζελίνα Τζολί τόσο σοκ μας προκαλεί αυτό το video, με την ίδια και τα παιδιά της να τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες. Η 41χρονη ηθοποιός προωθεί τη νέα της ταινία με τίτλο «First They Killed My Father», που θα κάνει πρεμιέρα στην Καμπότζη και παραχώρησε συνέντευξη στο BBC, μιλώντας ακόμη και για […]

ImageHandler1213MCM2

Όσο όμορφη είναι η Αντζελίνα Τζολί τόσο σοκ μας προκαλεί αυτό το video, με την ίδια και τα παιδιά της να τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες.

Η 41χρονη ηθοποιός προωθεί τη νέα της ταινία με τίτλο «First They Killed My Father», που θα κάνει πρεμιέρα στην Καμπότζη και παραχώρησε συνέντευξη στο BBC, μιλώντας ακόμη και για το διαζύγιο της.

Μπροστά στην κάμερα και με την βοήθεια των παιδιών που έδειχναν να έχουν συνηθίσει σε αυτά τα γεύματα, η Τζολί τους έδινε περισσότερες οδηγίες για το σωστό καθάρισμα των αποκρουστικών εντόμων. «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», τους έλεγε. «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», είπε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως η γεύση θυμίζει πατατάκια.

Η Τζολί τηγάνισε τις αράχνες και τους σκορπιούς και σέρβιρε με σαλάτα, ενώ μπροστά στον ενθουσιασμό των παιδιών, δοκίμασε λίγο μεζέ και η ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις