Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεκαοχτώ μήνες φυλάκιση στον Ισραηλινό λοχία που έριξε τη “χαριστική βολή” στον Παλαιστίνιο (photo)
ΚΟΣΜΟΣ

Δεκαοχτώ μήνες φυλάκιση στον Ισραηλινό λοχία που έριξε τη “χαριστική βολή” στον Παλαιστίνιο (photo)

Αντιμέτωπος με την ποινή της φυλάκισης για 18 μήνες, βρίσκεται ο Ισραηλινός υπαξιωματικός, που σκότωσε τον Παλαιστίνιο δράστη επίθεσης τον Μάρτη του 2016. Το περιστατικό που είχε γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας του σκληρού video που κυκλοφόρησε, σημειώθηκε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Ο Παλαιστίνιος ψυχορραγούσε στο έδαφος και ο λοχίας Ελόρ Αζάρια του […]

ImageHandler

Αντιμέτωπος με την ποινή της φυλάκισης για 18 μήνες, βρίσκεται ο Ισραηλινός υπαξιωματικός, που σκότωσε τον Παλαιστίνιο δράστη επίθεσης τον Μάρτη του 2016.

Το περιστατικό που είχε γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας του σκληρού video που κυκλοφόρησε, σημειώθηκε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Ο Παλαιστίνιος ψυχορραγούσε στο έδαφος και ο λοχίας Ελόρ Αζάρια του έριξε στην ψύχρα τη χαριστική βολή.

ImageHandlerWYFTJK3G

Τον περασμένο μήνα, το στρατοδικείο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία, ένα έγκλημα που επισύρει μέγιστη ποινή κάθειρξης τα 20 χρόνια.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης από 3 ως 5 χρόνια, όμως η υπόθεση έκλεισε, με την φυλάκιση του για 18 μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις