Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανατριχιαστική ομολογία δράστη για την σύζυγο του: “Της ισοπέδωσα το κεφάλι και έγινε σαν πίτσα”
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστική ομολογία δράστη για την σύζυγο του: “Της ισοπέδωσα το κεφάλι και έγινε σαν πίτσα”

Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την σοκαριστική ομολογία του Τζέιμς Ντάρκι στους φίλους του, λίγο μετά το στυγερό έγκλημα του. Ο 50χρονος, δολοφόνησε την «κυρά» του με φρικτό τρόπο και περιέγραψε αργότερα στους φίλους του πως «της ισοπέδωσα το κεφάλι με την βαριοπούλα και έγινε σαν ένα κομμάτι πίτσα». Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σόκαραν τις […]

ImageHandler

Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την σοκαριστική ομολογία του Τζέιμς Ντάρκι στους φίλους του, λίγο μετά το στυγερό έγκλημα του.

Ο 50χρονος, δολοφόνησε την «κυρά» του με φρικτό τρόπο και περιέγραψε αργότερα στους φίλους του πως «της ισοπέδωσα το κεφάλι με την βαριοπούλα και έγινε σαν ένα κομμάτι πίτσα».

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σόκαραν τις Αρχές, ενώ ο δράστης παραδέχτηκε πως μετά τη φρικτή πράξη του, κοιμήθηκε στη λίμνη αίματος όπου ήταν το πτώμα της 38χρονης Ντιν.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι, το πτώμα βρισκόταν στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι, ένα τσιγάρο στο στόμα της και έναν αναπτήρα στο χέρι της.

Στο δικαστήριο ο Ντάρκι είπε πως είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, όμως ο δικαστής ανέφερε πως «ο κύριος Ντάρκι προξένησε τα τραύματα στο σώμα της Ντιν αφού την είχε σκοτώσει πρώτα, ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να καλέσει σε βοήθεια».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις