Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καβάλα: “Εγκέφαλοι” κυκλώματος που διακινούσε ηρωίνη δύο 63χρονοι
ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: “Εγκέφαλοι” κυκλώματος που διακινούσε ηρωίνη δύο 63χρονοι

Κύκλωμα με “αρχηγούς” δύο 63χρονους Έλληνες εξαρθρώθηκε  με ταυτόχρονη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καβάλα και στην Λευκώνα Σερρών. Το κύκλωμα είχε εισάγει τουλάχιστον τρία κιλά ηρωίνης από την Βουλγαρία αποκομίζοντας κέρδη της τάξης των 100.000 ευρώ. Σε πρώτη φάση συνελήφθη στην Λευκώνα ένας 22χρονος Έλληνας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, εντός του οποίου βρέθηκε […]

Κύκλωμα με “αρχηγούς” δύο 63χρονους Έλληνες εξαρθρώθηκε  με ταυτόχρονη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καβάλα και στην Λευκώνα Σερρών.

Το κύκλωμα είχε εισάγει τουλάχιστον τρία κιλά ηρωίνης από την Βουλγαρία αποκομίζοντας κέρδη της τάξης των 100.000 ευρώ. Σε πρώτη φάση συνελήφθη στην Λευκώνα ένας 22χρονος Έλληνας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, εντός του οποίου βρέθηκε ηρωίνη  βάρους 102 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 2,1 γραμμαρίων, ποσότητες που είχε προμηθευθεί από την Βουλγαρία εκτελώντας εντολές των δύο εγκεφάλων του κυκλώματος.

Στην συνέχεια συνελήφθησαν στην Καβάλα οι δύο αρχηγοί και ερευνήθηκαν τα σπίτια τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.036 ευρώ,  μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας φορητός υπολογιστής και ένα tablet. Επιπλέον κατασχέθηκαν ακόμη τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες που άνηκαν στους δράστες. Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δύο 63χρονοι με την βοήθεια άλλων τριών Ελλήνων ηλικίας 34,51,και 52 ετών προμηθεύονταν ηρωίνη από Βούλγαρο συνεργό τους την οποία στην συνέχεια διακινούσαν στην περιοχή τους.

Οι δράστες  οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται επίσης Βούλγαροι και οι υπόλοιποι τρεις Έλληνες με ανάλογες κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις