Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαθήτρια γδύθηκε μπροστά στους συμμαθητές της, επειδή ήταν αδιάβαστη!
ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήτρια γδύθηκε μπροστά στους συμμαθητές της, επειδή ήταν αδιάβαστη!

  Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία, η συμπεριφορά μιας δασκάλα που ανάγκασε την μαθήτρια να γδυθεί γιατί δεν είχε διαβάσει τα μαθήματα της. Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της χώρας και ήρθε στο φως όταν ο αδερφός του κοριτσιού δεν άντεξε και το είπε στους γονείς τους. Το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί λίγες […]

 ImageHandler

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία, η συμπεριφορά μιας δασκάλα που ανάγκασε την μαθήτρια να γδυθεί γιατί δεν είχε διαβάσει τα μαθήματα της.

Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της χώρας και ήρθε στο φως όταν ο αδερφός του κοριτσιού δεν άντεξε και το είπε στους γονείς τους.

SchoolKids.2--621x414

Το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί λίγες ημέρες πριν, με μια δασκάλα να υποχρεώνει πολλά κορίτσια να μείνουν γυμνά μπροστά στην τάξη για να τιμωρηθούν που δεν είχαν διαβάσει. Στη συνέχεια τα ανάγκασε να περπατήσουν στον προαύλιο χώρο, ενώ τα βιντεοσκοπούσε. Η δασκάλα που απαλλάχθηκε αμέσως από τα καθήκοντα της, απειλούσε τα κορίτσια πως τα ντροπιαστικά πλάνα θα δημοσιοποιηθούν, εάν τα κορίτσια εμφανιστούν ξανά αδιάβαστες.

Η δεύτερη δασκάλα, βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις