Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Μαγική» εμφάνιση Αντετοκούνμπο στο All Star Game με 30 πόντους!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Μαγική» εμφάνιση Αντετοκούνμπο στο All Star Game με 30 πόντους!

Με μια καταπληκτική εμφάνιση στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον θαυμασμό ολόκληρου του «μπασκετικού πλανήτη». The Greek Freak throws DOWN in New Orleans!! #NBAAllStarpic.twitter.com/mw0Gf8yMBQ — Milwaukee Bucks (@Bucks) February 20, 2017   Το μεγάλο ελληνικό αστέρι στην πρώτη του παρουσία σκόραρε, έκανε κλεψίματα και τάπες με αποτέλεσμα να διεκδικήσει ακόμα και τον […]

Με μια καταπληκτική εμφάνιση στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον θαυμασμό ολόκληρου του «μπασκετικού πλανήτη».

 

Το μεγάλο ελληνικό αστέρι στην πρώτη του παρουσία σκόραρε, έκανε κλεψίματα και τάπες με αποτέλεσμα να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του MVP του All Star Game. Ο Γιάννης σημείωσε 30 πόντους και είχε 3 κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Προσέφερε, επίσης, πλούσιο θέαμα καθώς κάρφωσε 13 φορές την μπάλα στην ρακέτα!

Η διάθεσή του να παίξει αυτό τον αγώνα, ήταν τέτοια, που στο ημίχρονο ενώ όλοι οι παίκτες διασκέδαζαν μεταξύ τους, εκείνος προπονούταν βάζοντας τα ball boys να τον μαρκάρουν.

Για την ιστορία η Δύση κέρδισε την Ανατολή τον αγώνα 192-182 με τον Άντονι Ντέιβις που αγωνιζόταν στην έδρα του να κατακτά το βραβείο του MVP κάνοντας ρεκορ πόντων όλων των εποχών σε All Star Game με 52.

Σόου καρφωμάτων από τον Αντετοκούνμπο στο All-Star Game

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις