Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Αυτή η Ferrari αξίζει 12.000.000€ ! (Photos)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Ferrari αξίζει 12.000.000€ ! (Photos)

Αυτή η Ferrari FXX είναι η μοναδική που, κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη της, τροποποιήθηκε από την ίδια την ιταλική εταιρεία για να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο. Είναι μεταχειρισμένη και παρόλα αυτά πωλείται 5 φορές στην τιμή μιας LaFerrari Απέκτησε φώτα και φλας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, εξάτμιση πιο χαμηλού θορύβου, ένα σύστημα αυξομείωσης […]

ferrari-fxx-1

Αυτή η Ferrari FXX είναι η μοναδική που, κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη της, τροποποιήθηκε από την ίδια την ιταλική εταιρεία για να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο.

Είναι μεταχειρισμένη και παρόλα αυτά πωλείται 5 φορές στην τιμή μιας LaFerrari

Απέκτησε φώτα και φλας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, εξάτμιση πιο χαμηλού θορύβου, ένα σύστημα αυξομείωσης της απόστασης από το έδαφος και πιο μαλακές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, μαζί με ελαστικά για χρήση δρόμου.

Μάλιστα, δεν άλλαξε καθόλου είναι το εσωτερικό, στο οποίο διατηρήθηκαν όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά , όπως τα μπάκετ καθίσματα με τις ζώνες έξι σημείων, πυροσβέσεις και κεντρικοί διακόπτες ρεύματος.

Το αυτοκίνητο έχει στο κοντέρ του μόλις 2.100 χιλιόμετρα και κατασκευάστηκε το 2008.

Οι FXX ήταν πανάκριβες από την κατασκευή τους ακόμα, καθώς ο V12 κινητήρας των 6,3 λίτρων της πάλαι ποτέ Enzo στην οποία βασίζεται αυτή η επικεντρωμένη σε χρήση πίστας έκδοση, αποδίδει 850 ίππους. Και χάρη στο πολύ χαμηλό βάρος, εξασφαλίζει επιδόσεις που κάνουν ακόμα και τα τελευταίας κοπής hypercar να κοκκινίζουν.

Δηλαδή τελική που αγγίζει τα 400 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Αν σε αυτά προσθέσετε και τη μοναδικότητα, τότε τα 12.000.000€ είναι… ευκαιρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις