“Βόμβα” από Βαυαρό υπ. Οικονομικών: Χρήματα η Ελλάδα θα πάρει μόνο με ενέχυρο μετρητά, χρυσό ή γη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Βόμβα” από Βαυαρό υπ. Οικονομικών: Χρήματα η Ελλάδα θα πάρει μόνο με ενέχυρο μετρητά, χρυσό ή γη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Την ώρα που η Ελλάδα αποκτά όλο και περισσότερους συμμάχους και η σκληρή στάση της Γερμανίας επικρίνεται όλο και περισσότερο, ο Βαυαρός υπουργός Οικονομικών σοκάρει με δήλωση του για τη βοήθεια προς τη χώρα μας. Μιλώντας στη Bild, ο Μάρκους Σόντερ, υποστηρίζει πως η περαιτέρω καταβολή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί μόνο στην […]

20.02.2017 | 10:11

 

Την ώρα που η Ελλάδα αποκτά όλο και περισσότερους συμμάχους και η σκληρή στάση της Γερμανίας επικρίνεται όλο και περισσότερο, ο Βαυαρός υπουργός Οικονομικών σοκάρει με δήλωση του για τη βοήθεια προς τη χώρα μας.

Μιλώντας στη Bild, ο Μάρκους Σόντερ, υποστηρίζει πως η περαιτέρω καταβολή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που η χώρα τηρήσει κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα… και όχι μόνο!

Πρέπει να δώσει ενέχυρο «στη μορφή μετρητών, χρυσού ή γης»!!

«Χρειαζόμαστε ένα plan B», συμπλήρωσε ο Γερμανός πολιτικός, μέλος του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών.

Την ίδια ώρα ο Σουλτς, ρίχνει τα βέλη του σε όσους χρησιμοποιούν συνεχώς την «καραμέλα» του Grexit με σκοπό να διχάσουν την Ευρώπη.

«Όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία την μια κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα ως προς το μέλλον της χώρας μας. Δεν είναι συνετό να έρχεται προς συζήτηση συνεχώς το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη. Γι’ αυτό και η πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είνα επικίνδυνη», είπε ο Σουλτς χαρακτηριστικά.

 

Exit mobile version