Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τι αποκαλύπτει το ΓΕΣ για «τα τανκς της Χρυσής Αυγής» (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκαλύπτει το ΓΕΣ για «τα τανκς της Χρυσής Αυγής» (pics)

«Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν το αντιαεροπορικό πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηράς εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του ελληνικού Στρατού» ξεκαθαρίζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού απαντώντας σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας με τίτλο «Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής». […]

xrisi avgi-tanks

«Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν το αντιαεροπορικό πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηράς εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του ελληνικού Στρατού» ξεκαθαρίζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού απαντώντας σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας με τίτλο «Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής».

«Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, βρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σε ρεπορτάζ της εφημερίδας το «Έθνος της Κυριακής» στο οποίο αναφέρεται ότι μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Έβρου, κατόπιν μεσολάβησης ενός λοχαγού, και πόζαραν πάνω σε τανκς αναρτώντας τη σημαία του κόμματος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής» εικονίζονται τρεις χρυσαυγίτες με στρατιωτικά γιλέκα και φόρμες παραλλαγής πάνω σε τανκς του Ελληνικού Στρατού. Στην μπλούζα ενός εκ των χρυσαυγιτών φαίνονται τα διακριτικά της οργάνωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις