Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με την πολιτικό που μαθαίνει στους νέους πώς να βάζουν προφυλακτικό με το στόμα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την πολιτικό που μαθαίνει στους νέους πώς να βάζουν προφυλακτικό με το στόμα (vid)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει, με το video που δείχνει την πολιτικό να μαθαίνει στους νέους πώς να βάζουν με το στόμα το προφυλακτικό. Η 52χρονη Ντιόν Ανγκουιάνο από το Μεξικό, δέχεται πλήθος αρνητικών σχολίων για την κίνηση της, με την ίδια να υποστηρίζει πως στόχος της ήταν να πείσει τους νέους ανθρώπους για την σημασία του […]

dione-anguiano-2

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει, με το video που δείχνει την πολιτικό να μαθαίνει στους νέους πώς να βάζουν με το στόμα το προφυλακτικό.

pay-cen_sexualtutorial_04

Η 52χρονη Ντιόν Ανγκουιάνο από το Μεξικό, δέχεται πλήθος αρνητικών σχολίων για την κίνηση της, με την ίδια να υποστηρίζει πως στόχος της ήταν να πείσει τους νέους ανθρώπους για την σημασία του ασφαλούς σεξ.

pay-cen_sexualtutorial_02 pay-cen_sexualtutorial_02_1

«Καλώ τους νέους να γιορτάσουν την αγάπη με ευθύνη και να αποφύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Μάθετε πώς να προστατεύσετε τους εαυτούς σας», είναι το μήνυμα της.

pay-cen_sexualtutorial_01

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι άντρες λάτρεψαν την κίνηση της, όμως οι αντιδράσεις για την απόφαση της να γυρίσει αυτό το προκλητικό video, είναι αμέτρητες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις