Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ακιντζί: Ο Αναστασιάδης σκέφτεται κατά 50% τις εκλογές του 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακιντζί: Ο Αναστασιάδης σκέφτεται κατά 50% τις εκλογές του 2018

Ο Μουσταφά Ακιντζί σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην «Καθημερινή» της Κύπρου ισχυρίζεται πως το μυαλό του Νίκου Αναστασιάδη είναι διχασμένο ανάμεσα στις εκλογές του 2018 και στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό ζήτημα. Επιπρόσθετα ο κ. Ακιντζί αναφερόμενος στην εξέλιξη των συνομιλιών για το Κυπριακό φάνηκε απαισιόδοξος λέγοντας πως έχουν συσσωρευθεί μαύρα σύννεφα […]

ImageHandler

Ο Μουσταφά Ακιντζί σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην «Καθημερινή» της Κύπρου ισχυρίζεται πως το μυαλό του Νίκου Αναστασιάδη είναι διχασμένο ανάμεσα στις εκλογές του 2018 και στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό ζήτημα.

Επιπρόσθετα ο κ. Ακιντζί αναφερόμενος στην εξέλιξη των συνομιλιών για το Κυπριακό φάνηκε απαισιόδοξος λέγοντας πως έχουν συσσωρευθεί μαύρα σύννεφα πάνω από τις συνομιλίες που εξαρτάται από τον Κύπριο Πρόεδρο αν θα διαλυθούν. Παράλληλα προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρξει θετική έκβαση στις συνομιλίες θα προκύψει νέα ένταση δεδομένου ότι αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στον χρόνο νέες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Τέλος απέφυγε να γνωστοποιήσει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί νέα Διάσκεψη στην Γενεύη. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις