“Σκοτωμός” στον αέρα της ΕΡΤ με Κικίλια, Ακριβοπούλου και Κοτρώτσο (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σκοτωμός” στον αέρα της ΕΡΤ με Κικίλια, Ακριβοπούλου και Κοτρώτσο (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χαμός έγινε στον αέρα της ΕΡΤ στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης», όταν ο Βασίλης Κικίλιας παρενέβη τηλεφωνικά, ύστερα από τις αναφορές της κ. Ακριβοπούλου και του κ. Κοτρώτσου για την πρόταση μομφής που θα κατέθετε η ΝΔ. Ο κ. Κικίλιας επέμενε να προβληθεί το video που φαίνεται ο ίδιος να αναφέρεται σε πρόταση μομφής που θέλει […]

18.02.2017 | 11:07

Χαμός έγινε στον αέρα της ΕΡΤ στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης», όταν ο Βασίλης Κικίλιας παρενέβη τηλεφωνικά, ύστερα από τις αναφορές της κ. Ακριβοπούλου και του κ. Κοτρώτσου για την πρόταση μομφής που θα κατέθετε η ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας επέμενε να προβληθεί το video που φαίνεται ο ίδιος να αναφέρεται σε πρόταση μομφής που θέλει να καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε κάτι τέτοιο.

«Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση γιατί το σχόλιο που έκανε ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή σήμερα το μεσημέρι και με αφορούσε σε σχέση με δήθεν δήλωση μου στο Briefing περί πρότασης μομφής είναι μία κοινή συκοφαντία».

«Γι’ αυτό σας καλώ να παίξετε τα πλάνα και το ανάλογο ρεπορτάζ από το Briefing και να βρείτε μία φορά έστω μισή φορά που εγώ έχω αναφερθεί σε πρόταση μομφής. Επειδή δεν υπάρχει, σας λέω ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κοινός συκοφάντης και λέω και στον κ. Κοτρώτσο αν έχει άλλες πληροφορίες για δηλώσεις δικές μου με βίντεο να τις παίξει τώρα στην εκπομπή αλλιώς να ανακαλέσει αυτό που είπε». Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε τον κ. Κοτρώτσο συκοφάντη, με τον δημοσιογράφο να τον καλεί να ζητήσει συγνώμη.

Η κ. Ακριβοπούλου, εμφανώς εξοργισμένη είπε στον κ. Κικίλια να «προσέχει τι λέει», όταν ο τελευταίος φώναξε πως οι δημοσιογράφοι πληρώνονται από τον λαό και όχι από την κυβέρνηση.

Το θέμα «σταμάτησε», όταν ο κ. Κικίλιας έκλεισε το τηλέφωνο.

Exit mobile version