Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Volkswagen: Το προϊόν της που ξεπέρασε τις πωλήσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως (photo)
PLUS

Volkswagen: Το προϊόν της που ξεπέρασε τις πωλήσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως (photo)

Κι όμως, ούτε η ίδια η Volkswagen δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβγαλε τα περισσότερα εκατομμύρια από κάτι που δεν είναι τα αυτοκίνητα της! Tα διάσημα λουκάνικα Volkswagen, που είχαν αρχικό σκοπό να μοιράζονται στις καντίνες και τα εστιατόρια της εταιρείας, έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων και το 2016 και τώρα υπάρχουν και στα σούπερ μάρκετ. […]

-volkswagen-currywurst-by-RalfR-1

Κι όμως, ούτε η ίδια η Volkswagen δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβγαλε τα περισσότερα εκατομμύρια από κάτι που δεν είναι τα αυτοκίνητα της!

διάσημα λουκάνικα Volkswagen, που είχαν αρχικό σκοπό να μοιράζονται στις καντίνες και τα εστιατόρια της εταιρείας, έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων και το 2016 και τώρα υπάρχουν και στα σούπερ μάρκετ.

cuwu2

Τα Volkswagen Currywurst θεωρούνται ένας από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες στην Γερμανία και σε αρκετά μέρη του κόσμου και 2015 πουλήθηκαν πάνω από 7,3 εκατομμύρια, ένα εκατομμύριο περισσότερα από όσα πουλήθηκαν το 2014. Το 2016 τα γευστικότατα λουκάνικα ξεπέρασαν τα 7,5 εκατομμύρια!

cuwu3

Το εντυπωσιακό είναι πως το 2015 η εταιρεία πούλησε  5,82 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Πέρσι το νούμερο των πωληθέντων λουκάνικων ξεπέρασε τα 7,5 εκατομμύρια!

Μάλιστα συνοδεύονται και από την κέτσαπ της VW, η οποία με 608.208 κιλά έσπασε το ρεκόρ των 536.826 κιλών…

Μήπως να ασχοληθεί με την… κουζίνα η εταιρεία;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις