Ένα υπέροχο εστιατόριο προσφέρει όλα του τα κέρδη σε ευπαθείς ομάδες

PLUS

Ένα υπέροχο εστιατόριο προσφέρει όλα του τα κέρδη σε ευπαθείς ομάδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Είναι υπέροχο στις ημέρες μας να υπάρχουν πρωτοβουλίες, με σκοπό την υποστήριξη ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Η Rooster Soup Company, μια εταιρεία που ασχολείται με τους συνανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, προχώρησε σε μία αξιοθαύμαστη συνεργασία με τα μέλη της Broad Street Ministry Hospitality Collaborative. «Η ιδέα της αγοράς ενός γεύματος […]

17.02.2017 | 13:13

Είναι υπέροχο στις ημέρες μας να υπάρχουν πρωτοβουλίες, με σκοπό την υποστήριξη ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Η Rooster Soup Company, μια εταιρεία που ασχολείται με τους συνανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, προχώρησε σε μία αξιοθαύμαστη συνεργασία με τα μέλη της Broad Street Ministry Hospitality Collaborative.

«Η ιδέα της αγοράς ενός γεύματος που θα βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη αρέσει πολύ στον κόσμο», λέει ο σεφ Michael Solomonov.

Το εστιατόριο που πήρε το όνομα της εταιρείας Rooster Soup Company άνοιξε μόλις στην οδό Sanson της Φιλαδέλφια, με περισσότερους από 1500 ιδιοκτήτες φούρνων να συμμετέχουν με τον καλύτερο τρόπο.

Το περιβάλλον είναι προσεγμένο και ο Solomonov που θεωρείται από τους καλύτερους στο είδος του, ετοιμάζει κοτόπιτες, σούπες και άλλα γευστικά πιάτα, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν αποκλειστικά στην Broad Street Ministry Hospitality Collaborative.

 

Exit mobile version