Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νέα Μανωλάδα: Μετανάστης παραλίγο να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Μανωλάδα: Μετανάστης παραλίγο να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της

Δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ η μητέρα με την κόρη της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, καθώς μετανάστης αποπειράθηκε να τις βιάσει υπό την απειλή ενός μεγάλου μαχαιριού. Ο άντρας από το Μπανγκλαντές βρισκόταν εκτός εαυτού όταν ανάγκασε κρατώντας το μαχαίρι τις δυο γυναίκες να γδυθούν, με την μητέρα μάλιστα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα […]

viasmos-gynaika-620x450

Δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ η μητέρα με την κόρη της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, καθώς μετανάστης αποπειράθηκε να τις βιάσει υπό την απειλή ενός μεγάλου μαχαιριού.

Ο άντρας από το Μπανγκλαντές βρισκόταν εκτός εαυτού όταν ανάγκασε κρατώντας το μαχαίρι τις δυο γυναίκες να γδυθούν, με την μητέρα μάλιστα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης.

Τρομοκρατημένες εκείνες, άρχισαν να ουρλιάζουν και στο σημείο έτρεξαν ομοεθνείς του δράστη να τις βοηθήσουν. Ο μετανάστης όμως μαχαίρωσε τον έναν στην κοιλιά, και χρειάστηκε η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Για καλή τύχη των δύο γυναικών, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, πέρασε από το σημείο και ακινητοποίησε τον μετανάστη με τη βοήθεια περαστικών.

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις