Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανείπωτη τραγωδία στην Ανδραβίδα: Δυο παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Ανδραβίδα: Δυο παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, μετά το τραγικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής δύο νέων παιδιών. Ο 29χρονος Νίκος Καποτάς και η 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου, βρήκαν φρικτό θάνατο όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία της και «πέταξε» τα παιδιά στο οδόστρωμα. Τα σώματα τους κύλησαν […]

ImageHandler

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, μετά το τραγικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής δύο νέων παιδιών.

Ο 29χρονος Νίκος Καποτάς και η 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου, βρήκαν φρικτό θάνατο όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία της και «πέταξε» τα παιδιά στο οδόστρωμα. Τα σώματα τους κύλησαν για πολλά μέτρα και κατέληξαν σε χωράφι.

Η τραγωδία σημειώθηκε στο δρόμο από Βαρθολομιό προς Δήμητρα λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οδηγοί που είδαν το τραγικό συμβάν κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στη στο νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι δύο νέοι, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δεν φορούσαν κράνος, ενώ τη μηχανή φέρεται να οδηγούσε η 19χρονη.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί και διερευνώνται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις