Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Καρτέλ ναρκωτικών στέλνει αεροπορικώς «βαποράκια» με τα στομάχια γεμάτα «αυγά κοκαΐνης» (Photo)
ΕΛΛΑΔΑ

Καρτέλ ναρκωτικών στέλνει αεροπορικώς «βαποράκια» με τα στομάχια γεμάτα «αυγά κοκαΐνης» (Photo)

Του Πέτρου Καρσιώτη Καρτέλ κοκαΐνης, στέλνει το ένα μετά το άλλο αεροπορικώς «βαποράκια» από τη Νιγηρία, κάποια από τα οποία συλλαμβάνονται στα ελληνικά αεροδρόμια με το στομάχι γεμάτο… παραισθήσεις! Το εγκληματικό σχέδιο των μεγαλεμπόρων κοκαΐνης, που βάζει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των μεταφορέων, σε περίπτωση που τα «αυγά κοκαΐνης» εκραγούν στο στομάχι τους, περιλαμβάνει […]

17022017nark

Του Πέτρου Καρσιώτη

Καρτέλ κοκαΐνης, στέλνει το ένα μετά το άλλο αεροπορικώς «βαποράκια» από τη Νιγηρία, κάποια από τα οποία συλλαμβάνονται στα ελληνικά αεροδρόμια με το στομάχι γεμάτο… παραισθήσεις!

Το εγκληματικό σχέδιο των μεγαλεμπόρων κοκαΐνης, που βάζει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των μεταφορέων, σε περίπτωση που τα «αυγά κοκαΐνης» εκραγούν στο στομάχι τους, περιλαμβάνει ως σημεία αναχώρησης για την Ελλάδα, αεροδρόμια ευρωπαϊκών χωρών.

Έτσι, συνελήφθη αυτή τη φορά στο Ελ. Βενιζέλος, ένας 39χρονος Νιγηριανός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον αλλοδαπό, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς από το Άμστερνταμ, μέσω Ζυρίχης.

Ο μεταφορέας, είχε καταπιεί 29 αυτοσχέδιες συσκευασίες “αυγά” που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 340 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Τα ναρκωτικά πιθανόν να κατέληγαν στο κέντρο της Αθήνας σε κυκλώματα Νιγηριανών που λυμαίνονται τις περιοχές των Πατησίων και της Κυψέλης.

Κι άλλος Νιγηριανός στη Θεσσαλονίκη είχε καταπιεί «αυγά κοκαΐνης»

Πριν από λίγες ημέρες, διαπιστώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ότι 35χρονος Νιγηριανός είχε καταπιεί τριακόσια σαράντα γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασμένη σε δέκα ωοειδείς συσκευασίες.

Ο συγκεκριμένος, έφθασε αεροπορικής από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και είχε εντολή να διακινήσει την κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας.

Κλήθηκε για έλεγχο καθώς θεωρήθηκε ύποπτος και έγινε «ακτινογραφία θώρακος», που αποκάλυψε το μυστικό το οποίο θα μπορούσε να του στοιχίσει και την ίδια του τη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις