Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άγριο έγκλημα στην Έδεσσα-Βρέθηκε δολοφονημένος 71χρονος συνταξιούχος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στην Έδεσσα-Βρέθηκε δολοφονημένος 71χρονος συνταξιούχος

Έγκλημα με  θύμα έναν 71χρονο συνταξιούχο που βρέθηκε δολοφονημένος στην είσοδο του σπιτιού του. Ο άτυχος άνδρας όπως γνωστοποιήθηκε, είχε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις προκλήθηκαν από μαχαίρι και ένα ξυλουργικό εργαλείο. Η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν 47χρονο άνδρα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και στην συνέχεια […]

ImageHandler

Έγκλημα με  θύμα έναν 71χρονο συνταξιούχο που βρέθηκε δολοφονημένος στην είσοδο του σπιτιού του.

Ο άτυχος άνδρας όπως γνωστοποιήθηκε, είχε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις προκλήθηκαν από μαχαίρι και ένα ξυλουργικό εργαλείο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν 47χρονο άνδρα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και στην συνέχεια αποχώρησε από το σημείο. Ο φερόμενος ως ύποπτος για την δολοφονία είναι γνώριμος στις αρχές, καθώς παλαιότερα είχε εμπλακεί σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Σε σχέση με το έγκλημα που διαπράχθηκε αργά χθες το βράδυ, φαίνεται ότι ήταν αποτέλεσμα διαπληκτισμού του φερόμενου ως δράστη με το θύμα, για ασήμαντο λόγο.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είχε επιτεθεί και τραυματίσει με ψαλίδι στις αρχές του χρόνου 37χρονο άνδρα ύστερα από καυγά που προηγήθηκε μεταξύ τους. Τότε είχε συλληφθεί αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς επικαλέστηκε λόγους αναπηρίας, με αποτέλεσμα να αποφύγει την προφυλάκιση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις